Γνωρίστε μας

Η ομάδα μας διαθέτει τα κατάλληλα σετ δεξιοτήτων ώστε να υποστηρίξει εσάς και την ψηφιακή παρουσία της εταιρείας σας.
Ικανοποιούμε τις διαδικτυακές σας ανάγκες από την αρχή μέχρι το τέλος.

Founder

Σωτήρης Παπαδόπουλος

Είμαι παθιασμένος με τη δημιουργία και την εκτέλεση αποτελεσματικών διαδικτυακών καμπανιών μάρκετινγκ που αυξάνουν την επισκεψιμότητα, τις μετατροπές και τις πωλήσεις.

Έχω ισχυρό υπόβαθρο στο digital marketing, το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την πληροφορική, καθώς και επαγγελματικό δίπλωμα στο Digital & Social Media Marketing. Χρησιμοποιώ όλα τα σύγχρονα εργαλεία και πλατφόρμες για τη βελτιστοποίηση της διαδικτυακής παρουσίας και απόδοσης της εταιρείας και των προϊόντων σας.

Founder

Νίκη Πάνου

Με σπουδές στην Εφαρμοσμένη πληροφορική και μεταπτυχιακό στις Γραφικές Τέχνες και Πολυμέσα και πολλαπλά βραβεία και διακρίσεις σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς, είμαι εδώ για να διασφαλίσω ότι η ψηφιακή σας παρουσία θα έχει την εικόνα που θα κάνει τη διαφορά.

Συνεργάτες

Οι συνεργάτες μας στη διάθεσή σας

Οι συνεργάτες μας περιλαμβάνουν μια από τις κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, την Protogramma Informatics, την Twopix για υποστήριξη opencart και την Red Monkey, μια από τις πιο ιδιαίτερες εταιρείες digital marketing.

Πελάτες

Ποιοι μας εμπιστεύονται

Από τη δημιουργία του website/e-shop, στην διαμόρφωση των social media λογαριασμών και την εγκατάσταση όλων των εργαλείων καταγραφής και ανάλυσης, έως την δημιουργία του περιεχομένου για τα κοινωνικά δίκτυα και τις διαφημίσεις η ομάδα μας έχει υποστηρίξει την ανάπτυξη 40+ εταιρειών.

Ας συνεργαστούμε

Xρησιμοποιούμε τις βέλτιστες και up to date πληροφορίες, τεχνικές και εργαλεία ώστε να ηγείστε στην ψηφιακή παρουσία στον τομέα σας.

Φροντίζουμε η δουλειά μας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την προσωπικότητα των πελατών μας. Θα δουλέψουμε μαζί σας σε κάθε βήμα ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επικοινωνία

Jupiter & Beyond

Επικοινωνήστε μαζί μας και αναβαθμίστε την διαδικτυακή σας παρουσία.